pixelfaragók - elérhetőség

rólunk mondták, írták

Ezen oldalunkat azért alakítottuk ki, hogy munkáink minőségéről, milyenségéről ajánlásokkal is biztosíthassuk leendő ügyfeleinket. Olyan régi és új partnereinket kértünk fel, hogy leírásait olvasshassák, akik a nevüket és akár elérhetőségüket is adják saját értékeléseikhez.

Angolnyelvtanulás

Szalai Gabriella - ügyvezető - www.angolnyelvtanitas.hu és www.tanuljtanulni.hu

ált. munkák:
grafikai munkák, nyomdai munkák, látványtervezés, hirdetések
Angolnyelvanítás - látványterv
Zolival és Gergővel 2006 óta dolgozunk együtt. Tudom, hogy manapság divat kétévenként beszállítókat váltani költségtakarékossági okokból, mert folyton ezt hallom a szakmai konferenciákon. De az előadók nem ismerik Zoliékat! Nagyon széles skálán mozog az, amit rájuk bízok: termék látványképek, plakátok, magazinszerkesztés, csomagolásdesign (dobozok és DVD-k), termékdesign (kártyák), sőt, most filmes projektbe is kezdtünk. Amit szeretek bennük részben ez: bármivel fordulhatok hozzájuk. Emellett azonban pontosan betartják a határidőket, annak ellenére, hogy én mindig csúszok a leadással. Nagyon ésszerű áron dolgoznak, ami hagy nekem mozgásteret, és a végeredmény mindig hibátlan! Ami azonban a legfontosabb: stabil partnerrel dolgozhatok, és azt érzem, hogy a projektjeim biztonságban vannak. Ez az, ami számomra igazán pótolhatatlan.

Rigotech Autósport és Vezérléstechnika

Tóth Richárd - 0630 227 1 227 - www.rigotech.hu - info<kukac>rigotech.hu

ált. munkák:
honlap, szóróanyagok, hirdetések
rigotech - honlap
Szabó Gergőékkel az együttműködésünk már évekre tekint vissza. 2003 óta együtt dolgozunk. Gergő és kollégái munkáját mindig a maximális precizitás, igényesség és művészi kreativitás jellemzi, legyen szó akár egy névjegy tervezéséről, vagy átfogó arculattervezési, weboldalfejlesztői munkáról. Találkoztunk jobbnak tűnő, olcsóbb ajánlatokkal (korábban próbáltunk is párat) viszont a Gergőéknél kapott értéket, ötleteket, barátságos és nyílt hozzáállást, művészetet, sokszor az erőn és elvárásokon felüli igyekezetet nem lehet pénzzel helyettesíteni, kifejezni. Ez egy olyan csapat, ahol a hagyományos grafikai kifejezés, a pillanatok alatt elkészülő kézi vázlatrajzok, a baráti légkörben eltöltött személyes egyeztetés segítik, hogy a finom részletekből létrejöjjön a későbbi elektronikus vagy nyomtatott mű. Amit Ők csinálnak az nem egyszerűen egy jól kinéző, szórólap. Munkájukban benne van az ötlet, a dinamika, pont a megfelelő marketingszemlélet, ha úgy tetszik a ’trükk’, ami nagyban segíti a cégünk jó PR megjelenését és termékeink értékesítését. Őszintén ajánlom munkájukat. Látogasson el weboldalunkra, ha szükséges hívjon fel bátran és szóban is megerősítem a leírtakat.

Bioenergetic könyvkiadó

Kajtár-Schneider Krisztina - ügyvezető - kajtark<kukac>bioenergetic.hu

ált. munkák:
tördelések, borítótervek, nyomdai előkészítés
Bioenergetic - tördelés
Kiadónk sikerében kulcsfontosságú szerepet játszik kiadványaink igényes külső megjelenése, kifogástalan minősége. A Másgrafikához (*a Pixelfaragók korábbi fantázianeve) azért fordulunk szívesen, mert mindig pontos, szakmailag kifogástalan anyagot kapunk. Együttműködésünk fontos eleme a rugalmasság, a nagyfokú kreativitás és a határidők szigorú betartása.

BME GTK Idegennyelvi Központ

Bérczessy-Kiss Gyöngyi - Pr- és marketing menedzser

ált. munkák:
tördelések, nyomdai előkészítés
BME - tördelés
Rendkívül rugalmas, gyors, pontos, megbízható partner korrekt áron. Mindenkinek szívből ajánlom!

Oniteq Magyarország

Szalay Zsolt - ügyvezető - 0630 984 33 57

ált. munkák:
animációk, utómunka, szóróanyagok, hirdetések, borítók, csomagolástervezés
Oniteq - animáció
2008 óta (a már korábban elkészült honlapunk kivételével) minden grafikai és PR munkát Gergőékkel csináltatunk. Ennek oka a szakmailag professzionális, emberileg pedig segítőkész, empatikus és kreatív hozzáállás. Egyszerűen tudják, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy felkeltsük leendő vevőink figyelmét, vagy egy gondolatot, egy tárgyat pont úgy tudjunk bemutatni, kommunikálni, ahogyan azt kell.
A kimagasló szolgáltatás mellett szimpatikus volt a kifizethető ár, ami közös megállapodás tárgya volt a céges referenciafilmünkkel kapcsolatban. A filmben több mint 100 másodperc fotórealisztikus 3D animációk szerepelnek, melyek ’normál’ esetben egy kis / középvállalkozás által megfizethetetlenek, Gergőékkel mégis megtaláltuk a megoldást. Az egyedi animációk és a teljes film határidőre, full HD felbontásban az országos médiákban is lejátszható- és DVD formátumban is elkészült. Ahogy a borító és kapcsolódó kampányanyagok is. Ajánlom őket nyomdai előkészítés, kártyanyomtatás és természetesen a kapcsolódó grafikai tervezésekkel kapcsolatban is. Köszönjük munkájukat.

... mert szeretjük csinálni.

webdesign: pixelfaragók